Autokomerc Karting Centar

Prva profesionalna i licencirana karting stazu u Srbiji.

Autokomerc Karting
Autokomerc Karting

Karting privlači kako ljubitelje automobilizma i profesionalne vozače, tako i rekreativce koji žele da vožnju dožive na jedan potpuno nov i dinamičan način. Na stazi Autokomerc Karting Centra u sezoni se organizuje čak 30.000 vožnji, a za poslednjih godinu i po dana imamo gotovo 20.000 registrovanih korisnika. Sve je veći broj stranih gostiju, koji karting biraju kao jednu od najboljih rekreativnih zabava i atrakcija prilikom posete Beogradu.

Karting centar su mnoge firme prepoznale kao idealnu aktivnost za team building-e i promocije svojih proizvoda, a mi smo ponosni na činjenicu da nam se klijenti uvek iznova vraćaju. Takođe, naš karting centar je vrlo popularno mesto za organizaciju dečijih rođendana, o čemu svedoči mnogo srećnih slavljenika i njihovih gostiju. Na raspolaganju su vam baby, junior i veliki kartinzi, kako za individualne vožnje, tako i za korporativne zakupe ili rođendane. Naš event team je tu za vas da predloži i realizuje čitav paket usluga po vašoj meri.

Karting staza

Budi pobednik

Flota

Na raspolaganju smo vam za realizaciju vaših ideja i želja.

Kod nas možete organizovati:

  • rođendane;
  • korporativna druženja;
  • korporativne prezentacije;
  • team building-e;
  • atraktivna venčanja.

Autokomerc Racing Team – sa puno entuzijazma obučava mlade vozače, kako za učešće u šampionatima, tako i za obično uživanje u vožnji kartinga. Klub vodi višestruki šampion u kartingu SR Jugoslavije.