Istorijat

Za još mnogo kilometara pred nama!

Autokomerc Centar Aerodrom

Autokomerc d.o.o. - 30 godina uspešnog poslovaja.

Autokomerc je najstarija privatna kompanija u auto-branši u Srbiji. Kao pionir u privatnom preduzetništvu u ranim devedesetim godinama, Autokomerc je nastao na temeljima ljubavi prema atomobilima, razvijajući svoje poslovanje kroz zastupništvo dva značajna i čuvena brenda automobila – Audi u Volkswagen. Danas je Autokomerc prepoznatljivo ime, koje svoj biznis bazira i vezuje isključivo za auto industriju, nastojeći da tokom vremena obogaćuje dijapazon usluga koje nudi svojim klijentima, pored onih osnovnih koje obuhvataju prodaju i servisiranje automobila.

Značajni datumi za kompaniju:

 • Proslava 30 godina uspešnog rada i poslovanja

  28. decembar 2022.

  Kompanija Autokokomerc je obeležila 30 godina uspešnog rada i poslovanja. Tačno pre tri decenije osnovana je najstarija domaća privatna kompanija u auto branši, koja je prva na ovom tržištu donela zastupništvo dva svetska brend automobila, čuvene nemačke automobilske gigante – Audi i Volkswagen. Ovaj značajan jubilej obeležen je u Autokomerc Centru Aerodrom u izuzetnoj atmosferi koju su ispunili zvuci tradicije i talasi novog ritma, simbolizujući na jedinstven način put i razvoj Autokomerca.

  Saznajte više

 • Proslava 25 godina uspešnog rada i poslovanja

  28. decembar 2017.

  Kompanija Autokokomerc je obeležila 25 godina uspešnog rada i poslovanja. Tačno pre dve i po decenije osnovana je najstarija domaća privatna kompanija u auto branši, koja je prva na ovom tržištu donela zastupništvo dva svetska brend automobila, čuvene nemačke automobilske gigante – Audi i Volkswagen. Ovaj značajan jubilej obeležen je u Autokomerc Centru Aerodrom u izuzetnoj atmosferi koju su ispunili zvuci tradicije i talasi novog ritma, simbolizujući na jedinstven način put i razvoj Autokomerca.

  Slike sa obeležavanja 25-godišnjeg jubileja pogledajte u galeriji.

  Saznajte više

 • Autokomerc Car Wash

  30. septembar 2016.

  Otvorena savremena samouslužna perionica Autokomerc Car Wash koja je klijentima na raspolaganju 24/7, na adresi Svetog Save 84/c u Surčinu.

  Detaljnije

 • Obeležavanje 2 decenije uspešnog poslovanja

  28. decembar. 2012.

  Autokomerc je u sredu, 26.12.2012. godine, proslavio svoj veliki jubilej, 20. godišnjicu postojanja!  Proslava je održana u Audi salonu, a posebno nam je zadovoljstvo, a i čast, što smo ugostili više od 300 ljudi sa kojima je Autokomerc rastao svih ovih godina, slobodno možemo reći, naših prijatelja!

  Slike sa proslave pogledajte u galeriji.

  Fotografije

 • Novi salon Autokomerc Centar Aerodrom

  2007.

  2007. godine izgrađen je prvi ekskluzivni Audi salon u okviru Autokomerc Centra Aerodrom.

  Autokomerc Centar Aerodrom

 • Autokomerc – zvanični diler za Audi i Volkswagen

  2004.

  Od 2004. godine Autokomerc je kroz svoje ogranke. Autokomerc Centar Aerodrom i Autokomerc Komision – zvanični diler za Audi i Volkswagen.

  Detaljnije

 • Autokomerc Karting Centar

  21. septembar 2002.

  Ootvorena prva profesionalna karting staza u Srbiji i sa radom počeo Autokomerc Karting Centar koji do danas predstavlja jedinstvenu sportsko-rekreativnu lokaciju u Beogradu,na kojoj se na jedinstven način može iskusiti adrenalinska vožnja.

  Autokomerc Karting Centar

 • Novi salon Autokomerc Komisiona

  2002.

  Izgrađen je savremeni prodajno – srevisni centar za Volkswagen program u Oblakovskoj bb, gde je i danas sedište Autokomerc Komision-a.

  Autokomerc Komision

 • Ugovor o partnerstvu sa Volkswagen grupacijom

  26. Januar 1996

  Grupacija Volkswagen bira Autokomerc, među 17 konkurenata, za zvaničnog zastupnika za Audi i Volkswagen u tadašnjoj Jugoslaviji. Potpisivanjem Ugovora o partnerstvu, Autokomerc postaje zvanični zastupnik i prva domaća firma koja je dovela ove čuvene auto brendove na naše tržište.

 • Osnivanje kompanije

  28. Decembra 1992.

  Kompanija Autokomerc osnovana je 28. decembra 1992. godine. Osnivač i vlasnik kompanije je Rajko Đurđević.