Kompanija Autokomerc proslavila 25 godina uspešnog poslovanja

Kompanija Autokomerc proslavila 25 godina uspešnog poslovanja

28. decembra 2017. godine Autokomerc,najstarija privatna kompanija u auto branši na našem tržištu, proslavila je svoj 25. rođendan.

Tokom 25 godina Autokomerc uspešno radi na implementaciji evropskih standarda, kroz zastupanje čuvenih svetskih auto brendova Volkswagen i Audi, kao i unapređenju svih segmenata u domenu auto industrije – od uvoza, prodaje i servisiranja automobila do podrške auto-moto sportu.

Danas je Autokomerc, prepoznatljivo ime u auto branši i značajan privredni subjekat u našoj zemlji.

U ime domaćina mnogobrojne goste pozdravili su Rajko Đurđević, osnivač i vlasnik Autokomerca i Zorica Đurđević, generalna direktorka kompanije.

“25 godina je za Autokomerc svakako značajan jubilej, a za mene je više od toga. Za mene, kao osnivača, je to jedna epoha, ceo radni vek. Pošto su se stekli uslovi, teorijski i praktični, smatram da je pravi momenat za transfer biznisa na nove, mlađe generacije. Stoga sam odlučio da taj prenos posla započne već sutra, to jeste sa početkom nove faze razvoja Autokomerca”, istakao je gospodin Đurđević.

Generalna direktorka Zorica Đurđević se obratila gostima u ime kompanije Autokomerc:

„Četvrt veka uspešnog poslovanja je ogromno dostignuće, na koje smo jako ponosni. Ono što je sada najbitnije jeste šta ćemo uraditi u narednom periodu i gde ćemo biti za sledećih 25 godina. S obzirom da smo tu upravo zbog naših klijenata, naš glavni cilj u narednom periodu će biti podizanje zadovoljstva klijenata na jedan sasvim novi nivo. Postizanjem ISO sertifikacije, u ovoj godini smo i zvanično potvrdili ovaj cilj, ali i uvideli da ima još puno prostora za poboljšanje. Sa skoro 50% zaposlenih koji su sa nama preko 10 godina, te 25% zaposlenih koji su deo tima 15 do 25 godina, imamo potrebno znanje i iskustvo da željeni cilj i ostvarimo. Posebno sam ponosna što u naredni period ulazimo i sa novim, unapređenim logom, koji upravo oslikava našu rešenost da dalje idemo punim gasom, dajući 100% sebe, jer jedino tako će ovo biti početak jednog novog poglavlja u istoriji Autokomerca.”

Na svečanosti upriličenoj povodom obeležavanja 25. godina uspešnog poslovanja gosti su imali priliku da uživaju u bogatom muzičkom programu uz nastup braće Teofilović, koji su doneli duh tradicije, plesnoj tački koja nas vodi ka budućnosti i u fantastičnoj slavljeničkoj atmosferi.

Fotografije u visokoj rezoluciji možete preuzeti na ovom linku.


Ostale Vesti

Sa tradicijom i iskustvom, punim gasom ka budućnosti!