O nama

Za još mnogo kilometara pred nama!

Autokomerc Centar Aerodrom

Autokomerc d.o.o - 30 godina uspešnog poslovanja.

Autokomerc doo je najstarija domaća privatna kompanija u oblasti automobilske industrije, osnovana 1992. godine.

Tokom 30 godina uspešnog poslovanja, naša kompanija se bavi prodajom i servisiranjem novih i korišćenih motornih vozila, konstantno usavršavajući i šireći svoj opseg ponude u usluga. Poslovanje u skladu sa evropskim standardima, profesionalizam i visok kvalitet u radu i odnosu prema klijentima, pozicionirali su Autokomerc među najuspešnije kompanije u domaćoj auto industriji.

Autokomerc je zvanični diler eminentnih svetskih brendova automobila.

Glavne delatnosti kompanije Autokomerc predstavljaju ogranci:

U našim salonima, izgrađenim po visokim standardima premimum brendova koje zastupamo, naši klijenti mogu naći izuzetnu ponudu novih vozila.

Pored toga što smo ovlašćeni diler i serviser za Volkswagen i Audi, u naš opseg poslovanja spadaju i sledeće delatnosti:

Autokomerc Polovna vozila, Autokomerc Logistika, Autokomerc Karting centar, Autokomerc racing team i Autokomerc  Rent a Car.

Tradicija duga 30 godina, ljubav prema automobilima, visoko kvalitetna usluga u domenu prodaje i servisiranja automobila, kao i pouzdanost, efikasnost i profesionalna posvećenost radu, rezultirali su ukazivanjem poverenja od strane naših klijenata. Konstantno unapređenje odnosa sa klijentima i njihovo zadovoljstvo predstavljaju nove izazove za budućnost u svakom segmentu poslovanja.

Dve i po decenije donelie su nam bogato iskustvo i znanje. Ovaj izuzetan jubilej predstavlja ujedno i obavezu da u budućnosti pratimo aktuelne svetske trendove, kako bismo ih primenili na domaćem tržištu i dokazali se kao inovator i lider u automobilskoj industriji.

Mera našeg uspeha su zadovoljni klijenti koji nam se ponovo vraćaju!

Misija i vizija

Politika kvaliteta i zaštita životne sredine

Kodeks ponašanja za poslovne partnere


Evrocert