Kompanija Autokomerc na šestom e-mobilty forumu

Kompanija Autokomerc na šestom e-mobilty forumu

Da li ste nekada videli uživo Audi RS e-tron GT ili čuveni Volkswagen ID.Buzz? Ukoliko niste, sada je sjajna prilika. U okviru šestog e-mobility foruma u organizaciji NAAEV (Nacionalne Asocijacije Autonomnih i Električnih Vozila) 11. i 12. oktobra 20203. godine, zajedno sa Mašinskim fakultetom, a uz podršku Saobraćajnog i Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Beogradu, kompanija Autokomerc izložila je ova dva atraktivna modela potpuno električnih automobila.

Posebna pažnja ovog Foruma je usmerena ka temama „Buduća mobilnost“, „Mobilnost i energija“ i „Održiva logistika“, uz učešće više od dvadeset referentnih govornika iz Srbije, Evrope, Amerike i Kine.

Autokomerc kao jedna od najstarijih domaćih kompanija u automobilskoj industriji sa zadovoljstvom je ustupila ova dva veoma zanimljiva modela električnih automobila vodećih svetskih proizvođača – Audi I Volkswagen. Tokom trajanja e-mobility foruma posetioci će imati prilike da ih vide na platou ispred Mašinskog fakulteta, da se raspitaju o njihovim tehničkim karakteristikama, načinu rada kao i prednostima u odnosu na klasična vozila.


Ostale Vesti

Sa tradicijom i iskustvom, punim gasom ka budućnosti!