ID.Buzz - Apsolutni must have za ljubitelje komfora, kvaliteta i praktičnosti

ID.Buzz - Apsolutni must have za ljubitelje komfora, kvaliteta i praktičnosti

O više nego zanimljivom Volkswagen kombiju ID.Buzz smo dosta pisali, a sada je u Autokomerc stigla još bolja, lepša i intuitivnija verzija! 

Već na prvi pogled, boja nagoveštava koliko je ovaj kombi sjajan! Dobro poznata linija i upečatljiva boja dopunjene su pametnim IQ matrix svetlima što čine Buzz savršenim partnerom na putu.  

Kada govorimo o unutrašnjosti, više je nego jasno zbog čega ova verzija čuvenog Bulija nastavlja sa tradicijom imidža slobode i ljubavi. Osim prelepog dizajna i odabira boja unutrašnjih elemenata, prostranost je ono što će vozač ali i svi putnici u njemu prvo primetiti. Potpuno je intuitivan i očigledno je da ovaj Buzz odlično zna sve navike svog vozača. U prilog tome govori i oprema koja je sjajna, ali da ne nabrajamo baš sve izdvojićemo samo najzanimljivije – ambijentalno osvetljenje, centralno zaključavanje Keyless&Go, govorno upravljanje, asistencija na putu, Style enterijer, grejanje sedišta i još zaista mnogo toga. 

Vlasnik ID.Buzz dobija sve – jedinstvenost, kvalitet, praktičnost, prostranost ali i obavezan „fashion yes yes momenat“. 

Kada govorimo o najboljem iz Volkswagena, mislimo na Autokomerc! 
 


Ostale Vesti

Sa tradicijom i iskustvom, punim gasom ka budućnosti!