Novi Audi Q3

Novi Audi Q3

Multitalentovan. Novi Audi Q3.

Autokomerc Centar Aerodrom, ovlašćeni diler za Audi vozila, u utorak, 19. marta organizovao je ekskluzivnu promociju novog Audi Q3 za svoje klijente i predstavnike medija.

Novi Audi Q3 je porodični SUV model sa mnogim talentima. U drugoj generaciji se predstavlja samouvereno, ne samo vizuelno već zahvaljujući prostoranosti i korisnim detaljima značajno je povećana i praktičnost. Mišićav prednji deo novog Audi Q3 modela karakteriše osmougaona single-frame rešetka i veliki bočni otvori za vazduh. Koncept prostora obećava prostranost: U zavisnosti od položaja zadnjeg sedišta i naslona prtljažni prostor nudi 675 litara zapremine, a sa preklopljenim sedištima čak i do 1.525 litara. Pored toga, kompaktni SUV je opremljen brojnim infotainment rešenjima kao što su digitalni kokpit i veliki MMI ekran osetljiv na dodir. Tokom vožnje u gradu, na dužim putovanjima ili na parkingu, inteligentni sistemi asistencije podržavaju vozača i pružaju još veću udobnost u novom Audi Q3 modelu.

Snaga i prisustvo.

Mišićav prednji deo novog Audi Q3 karakteriše osmougaona single-frame rešetka i veliki bočni otvori za vazduh. Osam vertikalnih podeoka prednje rešetke ističu SUV karakter. Bočna svetla su geometrijski simetrična prednjim i zadnjim svetlima. Ramena linija ih povezuje sa naglašenim lukovima točkova i ostavlja sveukupni atletski utisak. Konture naglašavaju quattro genetiku i daju još širi SUV izgled. Osim toga, maske lukova točkova različite boje naglašavaju offroad izgled. Dugi krovni spojleri i zadnje staklo zajedno sa bočnim staklom i istaknutim D stubom naglašavaju siluetu u pokretu napred. Po izlsaku na tržište, Audi nudi kupcima ovaj model sa brojnim dodacima. U ponudi je S-line paket za istaknutiji sportski izgled, gde su mnogi detalji naglašeni bojom. Uključena je sportska suspenzija, točkovi od 20 inča i Matrix LED svetla.

Zakažite test vožnju


Ostale Vesti

Sa tradicijom i iskustvom, punim gasom ka budućnosti!