Sjaj i luksuz novog Audi A8

Sjaj i luksuz novog Audi A8

Prezentacija ekskluzivnog modela Audi A8L u
Autokomerc Centru Aerodrom


Novi Audi A8 je više od automobila – ovo je bio utisak svih gostiju koji su 26.oktobra prisustvovali prezentaciji ekskluzivnog premium modela Audi A8L u Autokomerc Centru Aerodrom. U duhu elegancije, glamura i sjaja, kako joj i priliči, prezentovana je nova zvezda Audi programa oko koje se okupio veliki broj zvanica i ljubitelja kako brenda Audi, tako i automobila. Gosti su uživali u glamoruznoj atmosferi koju je ispunjavao zvuk klavira, sjaj reflektora i naravno nepravaziđeni Audi A8L.


Novi Audi A8 Vam nudi slobodu da se koncentrišete na najvažnije stvari – slobodu da sa najbližima uživate u apsolutnom komforu. Ovaj model predstavlja korak dalje ka budućoj viziji pilotskog upravljanja vožnjom. Audi A8 je oaza za opuštanje, pa čak i rad. Prilikom ulaska u ovaj ekskluzivni model, imate mogućnost da iskusite novi digitalni svet. Tu su i integrisani laserski skeneri za novu perspektivu. Uz opcinalni, napredni sistem pomoći vozač dobija podršku za još bezbedniju vožnju. Vlasnik ovog modela može uživati u udobnosti koju nudi impresivan dizajn. Opciona OLED tehnologija nudi izuzetno homogeno osvetljenje kroz inovativni dizajn svetla, koja su velika i precizna. Zahvaljujući futurističkom dinamičkom osvetljenju kako početak, tako i kraj svakog vašeg putovanja biće fascinantan.


Gosti na promociji imali su priliku da uživaju u raskošnoj prostranosti i izvanrednom ambijentu Audi A8, da osete ekskluzivitet i zavire u budućnost na točkovima. Spoj glamura, komfora, vrhunskog dizajna i tradicionalnog kvaliteta u integraciji sa primenom visoke digitalne tehnologije koncentrisan u novom premium modelu Audi A8 neskriveno je postao želja brojnih zvanica.


Ostale Vesti

Sa tradicijom i iskustvom, punim gasom ka budućnosti!